18 replies
 1. AnonimInc. says:

  A tegnapi videóban személyes információk szerepeltek, ami miatt a mai nap újratöltöttwm a videót. Haladjunk tovább az életünkkel.

 2. Kálmán Zoltán Kokos says:

  A vécén ülve mást is lehet vele csinálni, finoman lekerekített sarkaival…szóval értitek…szükségmegoldás és multifunkcionalitás felsőfokon.

 3. Jason1119 says:

  (Tudom, tudom ez egy elég buta kérdés lesz!)
  Szia Balázs akkor mivan ha a telefonodról osztasz netet és arra a wifire csatlakozol? Akkor is így műkődik?

 4. Dirt Boj says:

  Ezt megvenni azért, hogy ne használjam a telefonom akkumulátorát, olyan mint azért venni egy suzuki-t, hogy ne használódjon a Mercim :) Inkább vegyél egy apró powerbank-et és jóvilág. (De nyilván az akku probléma is általában az Iphone-nál van jelen. ) Én senkit nem hurrogok le azért mert ilyet vesz, és nem is érdekel mire költi a pénzét, de könyörgöm, ez totál hülyeség, és a consumer lefejésén kívül semmi értelme.

 5. Ká Pé says:

  ezt magadnak akarod megmagyarázni hogy ez jó, de ennek semmi értelme… de igazad van, mindenki arra költi a pénzét amire akarja

 6. Alexandros Taliouris says:

  Nyilván nézőpont kérdés kinek felel meg ez az eszköz. Én hasznosnak találom, pedig nem iOS-t használok.

 7. Kisgergely David says:

  Mi a fa***nak zavarja az embereket az hogy valaki ilyet vesz, (akinek nem inge ne vegye magára nyilván) nem mind1 neked, (XY személy) hogy ki mire költi a szaros pénzét, illetve miért jó fikázós kommentet hagyni? Annak akinek jelen esetben ez a készülék nem megfelelő ezt miért kell a nagy világba „ki kiabálnia”?

  (Tudom kár a gőzért)

 8. Máté_YT csenül says:

  De ha fejjel lefelé fordítod és a hátlapjával a füled felé, akkor tök jól lehet vele telefonálni kihangosítatlanul is, nem?

 9. Hardnefr Vilgeirr says:

  Az apple nem tudta már hogy miből csináljon még pénzt. Ezért kitalált egy olyan eszközt, ami nélkül eddig is megvoltál. Lényegében ez olyan mint egy extra képernyő, ugyan azokkal a funkciókkal ( sőt kevesebb ) mint amit az iphoned tud. Oké hogy van saját hardvere meg minden, de semmit nem tud nyújtani extraként, amit egy iphone ne tudna. Arra jó hogy megtömd az apple zsebét.

 10. jdomotori says:

  Nem retek, lusta disznó!
  Ez akkor is egy régi szifon újra csomagolva, telefon funkció nélkül….
  Mankó készülék, a mai világban minek???

Comments are closed.